Ubiqu | Care | Car
 

Ubiqu

Ubiqu biedt innovatieve beveiligingsmogelijkheden voor iedere situatie. Flexibel beveiligen én delen van ruimten, documenten en voertuigen.

Voor autoverhuurders en autodeelbedrijven
qKey voor auto’s is meer dan alleen een toegangssysteem. Rust uw wagenpark uit met qKey en u hoeft zich nooit meer af te vragen waar uw auto’s zich bevinden en of uw klant de auto wel op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats af zal leveren. Bespaar in kosten doordat u geen rekening meer hoeft te houden met het overdragen van sleutels. Versimpel online verhuur – klanten hoeven geen abonnement af te nemen en op een pasje te wachten, maar kunnen direct een auto gebruiken.

Voor bedrijfswagens
qKey voor auto’s is geschikt voor ieder bedrijf met meerdere auto’s. Hebt u bestelbussen of bedrijfswagens in rotatie? Dan kunt u via het online dashboard gemakkelijk aangeven wie van uw medewerkers op welke momenten een bepaalde auto tot zijn beschikking heeft.

Voor particulieren
Privéauto beveiligen met qKey? Binnenkort kan dat! Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Boris Goranov legt uit:

In mijn werk voor Siemens en Getronics ging het er altijd over om informatie zo veilig mogelijk af te schermen van mensen die er niet bij mochten komen. Dat zette me aan het denken: hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen graag anderen toegang willen geven, maar daar door hun veiligheidsmaatregelen in beperkt worden? Hieruit is qKey geboren. qKey zorgt ervoor dat jij als eigenaar kunt bepalen wie er bij jouw object mag komen, en wanneer. Het gaat er niet om om mensen buiten te houden, maar juist om ze binnen te laten!