Ubiqu | Care | Car
ubiqu has a new home. Go to www.ubiqu.com.
 

qKey: oplossing voor sleutelbeheer in de thuiszorg

U wilt al uw cliënten dezelfde hoogstaande kwaliteit van zorg bieden, ook als ze zelf niet in staat zijn om hun voordeur te openen. Sleutels in beheer nemen – ofwel door de sleutels op een centrale plaats te bewaren, ofwel door de cliënt een sleutelkluisje te bieden – is dan de enige optie, maar is lastig, complex en tijdrovend.

Learn more
Play video
 
Learn more

Voor alle deuren

Woont uw sleutelcliënt in een flat of portiekgebouw? Geen probleem. qKey past op iedere deur.

Bespaart kosten

qKey verdient zich vanaf het eerste moment terug in bespaarde tijd, moeite en kosten. Verleen meer zorg in evenveel tijd.

Flexibel en simpel

Roosters maken en aanpassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Invaller? Ongeplande zorg? Binnen een minuut is de toegang geregeld. De qKey software kan geïntegreerd worden met uw eigen planningssoftware.

Veilig en betrouwbaar

Het systeem maakt gebruik van geavanceerde militaire encryptie technieken. De sleutelcilinders en elektronica die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en SKG *** gecertificeerd. Betrouwbaar onder alle omstandigheden.

Onderhoudsvrij

U huurt de toegangssystemen van Ubiqu, dus wij zorgen voor het onderhoud. Gaat een cliënt uit zorg? Dan kan het systeem eenvoudig verplaatst worden naar een nieuwe deur.

 
 

qKey van Ubiqu

Sleutels op een centrale locatie beheren betekent dat er veel tijd verloren gaat met halen en brengen van sleutels en met het correct overdragen van een sleutel aan de volgende zorgverlener. Sleutels die kwijtraken zorgen voor stress, gedoe en onveilige situaties voor zowel zorgverleners als cliënten. En even snel een invaller regelen voor een medewerker die plotseling ziek wordt, is een enorme klus.

Sleutelkluisjes lossen maar een deel van het probleem op. Omdat de sleutel bij het huis van de cliënt blijft, hoeven zorgverleners slechts de loper voor de kluisjes mee te nemen. Hiermee is de sleuteltijd al flink gereduceerd. Sleutelkluisjes zijn echter een veiligheidsrisico – ze zijn inbraakgevoelig, en wanneer één loper gestolen wordt of kwijtraakt, moeten de sloten van alle kluisjes aangepast of vervangen worden. Bovendien maakt een sleutelkluisje zichtbaar dat ergens een kwetsbare bewoner woont. Ook is er nog steeds ruimte voor de menselijke fout – iemand kan gemakkelijk vergeten de sleutel terug te hangen.

qKey van Ubiqu is het enige sleutelbeheersysteem dat al deze problemen oplost. Het is een eenvoudig en veilig toegangssysteem dat fysieke sleutels overbodig maakt, sleuteltijd elimineert en flexibel omgaat met roosters en invallers. En op gebied van veiligheid worden geen concessies gedaan.

Het qKey systeem wordt bij een nieuwe sleutelcliënt geïnstalleerd. Zorgmedewerkers kunnen dan via een app op hun mobiele telefoon de deur openen op de momenten dat ze ingeroosterd zijn. Ook ongeplande zorg en inval bij ziekte is te regelen met één muisklik. Cliënten en hun mantelzorgers krijgen elektronische sleuteltags, de zogenaamde druppels, om hun deur te openen.

qKey: want u wilt uw tijd liever besteden aan zorgverlening.

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat, stuur dan een e-mail naar info@ubiqu.nl.

 
 

Hoe werkt qKey?

qKey werkt met elk soort elektrisch slot. Wanneer er geen elektrisch slot aanwezig is, vervangen wij de mechanische cilinder snel en zonder schade of bekabeling voor een elektronische cilinder.

Het complete qKey systeem bestaat uit vier onderdelen.

Online dashboard

Met het online dashboard bepaalt u wie op welke momenten toegang krijgt. Een mobiele telefoon of tablet die geregistreerd is in het online systeem, kan gebruikt worden om deuren te openen waarvoor toestemming gegeven is.

Een mobiele telefoon

De toegangsrechten worden veilig versleuteld via de cloud naar de mobiele telefoons van de zorgmedewerker verstuurd. Bij een deur aangekomen, geeft de gebruiker in de mobiele app aan dat hij hem wil openen.

Toegangslezer

De toegangslezer ontvangt een Bluetoothsignaal van de mobiele telefoon en controleert of de telefoon de juiste digitale sleutel heeft. Als dit in orde is, stuurt de toegangslezer een versleuteld RF-signaal naar de deur.

Elektronisch slot

Als de toegangslezertoestemming heeft gegeven, ontgrendelt het elektronische slot de deur. Deurknop omdraaien, en de zorgmedewerker kan naar binnen.

 

qKey voor uw sleutelcliënten

Iedere situatie is anders. Als u geïnteresseerd bent in qKey, komen we daarom gratis langs om het systeem te demonstreren, te inventariseren wat bij uw zorgplanning past, en te bekijken welke besparingen er te realiseren zijn.

Ubiqu denkt met u mee gedurende het hele beslistraject en veranderproces, en biedt mogelijkheden tot bijvoorbeeld het doen van een pilot in één team. Dit helpt draagvlak creëren en zorgt ervoor dat er geen investering vooraf nodig is – door het stap voor stap uitrollen van qKey over teams en wijken, verdient het systeem zich vanaf de eerste dag terug.

We houden rekening met verschillende factoren, zoals:

  • Aantal sleutelcliënten, en dus het aantal deuren dat voorzien moet worden van een qKey-slot
  • Aantal medewerkers
  • Organisatie van medewerkers in teams
  • Verdeling van teams over wijken
  • Toegangseisen – welke roostervormen bestaan er?
  • Draagvlak onder medewerkers en cliënten
  • Kostenbesparingsramingen
  • Structuur van het bedrijf

Hieruit komen we tot een implementatiestrategie die past bij de situatie en de bedrijfscultuur, en die optimaal aansluit op de werkprocessen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw sleutelcliënten? Neem vandaag nog contact op om een demonstratie in te plannen.
Bel 08-802 204 40 of stuur een e-mail naar info@ubiqu.nl