Ubiqu | Care | Car
 

Ubiqu

Ubiqu biedt innovatieve beveiligingsmogelijkheden voor iedere situatie. Flexibel beveiligen én delen van ruimten, documenten en voertuigen.

Waar qKey uitblinkt
qKey is het perfecte systeem voor bedrijven met complex, tijdrovend en duur sleutelbeheer. Het elimineert de verloren efficiëntie door sleutels halen en brengen, verhoogt tevredenheid onder medewerkers, en verbetert de veiligheid. Maak toegangsbeheer veiliger en simpeler met qKey, en bespaar vanaf dag één in de kosten.

Alle deuren, ook portiek- en flatdeuren, kunnen uitgerust worden met qKey, waardoor het systeem ideaal is voor thuiszorginstanties die actief zijn in wijken met flats en appartementengebouwen. Voordeuren van flats en appartementencomplexen zijn in de regel al elektronisch, dus de installatie van qKey is een fluitje van een cent. Andere bewoners van de flat merken niets van de installatie van qKey bij de flatdeur, en kunnen gewoon hun oude sleutel blijven gebruiken, omdat er aan het slot zelf niets hoeft te veranderen, als dat al elektronisch is.

Boris Goranov legt uit:

In mijn werk voor Siemens en Getronics ging het er altijd over om informatie zo veilig mogelijk af te schermen van mensen die er niet bij mochten komen. Dat zette me aan het denken: hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen graag anderen toegang willen geven, maar daar door hun veiligheidsmaatregelen in beperkt worden? Hieruit is qKey geboren. qKey zorgt ervoor dat jij als eigenaar kunt bepalen wie er bij jouw object mag komen, en wanneer. Het gaat er niet om om mensen buiten te houden, maar juist om ze binnen te laten!